לקבוע עיתים לתורה

  • ח' סיון התש"פ

שאלה

איך מדברים אל לב הבעל שילמד תורה או שילך לשיעורי תורה

תשובה

שלום וברכה

הדבר לא קל. עיקר הדרך הוא בעידוד כל לימוד קטן וככל שתרבי במילים טובות לכל שיעור קטן שהוא הולך ותאמרו לו שאת כל כך שמחה שהוא הולך לשיעור או שאת רואה שפניו מאירות אחרי שהוא חוזר משיעור וכדו' כך זה יגרום לו לרצות ללמוד שוב.

כמו כן ראוי לפנות לרב/ גבאי או למג"ש בבית הכנסת של בעלך ולבקש ממנו שימשוך אותו לשיעור או חברותא.

ועל הכל הרבי בתפילה שבעלך ילמדו תורה ובעז"ה תזכי לראות את בעלך קובע עיתים לתורה וביתך יהיה בית נאמן לה' ולתורתו.

עלה והצלח,