שיננית לא מקצועית

  • י"ב סיון התש"פ

שאלה

אני בטיפול כל 3-4 חודשים אצל שיננית. במרפאה החליפו את השיננית וכשהגעתי לטיפול הרגיל ראיתי שהחליפו את השיננית המקצועית .ומישהי אחרת עבדה שם ובעלת המרפאה יודעת ומכירה שאני לא מוכנה שמישהי אחרת תטפל בי ובכל זאת שכנעה אותי שהחדשה היא מקצועית ואם הטיפול לא יהיה טוב לא אשלם וכן לא אמרו לי שהעלו את המחיר. ואחרי שהסכמתי היא טיפלה בי במהירות ולא טיפול מקצועי כמו שאני רגילה. הפה כאב לי במשך יומיים ושמתי לב שהחניכיים נשארו באותו מצב עם דלקת.
הלכתי לאחר שבוע לשיננית אחרת שניקתה לי את החניכיים בצורה יסודית .
כמובן שלא אחזור שוב למרפאה .הוסבר לי שטיפול לא מקצועי אצל שיננית לאנשים עם בעיות חניכיים יכול לגרום לאובדן שיניים. האם אני יכולה לאמר לבעלת המרפאה שתחזיר לי את הכסף ולספר לה שהשיננית לא עשתה את הטיפול כמו שצריך.

תשובה

שלום וברכה

יכולה לתבוע את כספך חזרה.

בברכה,

בנימין שמואליי