גרביים וכספים.

  • ט"ו סיון התש"פ

שאלה

שלום.
1) אם אני הולכת עם חצאים ארוכה. אני יכולה ללכת עם סנדלים ללא גרביים? החצאים היא ארוכה אך כשאני פוסעת רואים את הסנדלים ללא הגרביים.
2) אם יש חנייה בתשלום וחניתי שם ולא שילמתי, ולא קיבלתי דוח. האם אני צריכה לשלם?
3) האם אני יכולה להביא מעשר במקום אבא שלי (מעשר מכספי על המשכורת של אבי) ושהשפע שיהיה, יהיה על אבי?
תודה

תשובה

שלום וברכה

1. לא חייבת.

2. לא צריכה לשלם.

3. אפשרי ותבורכי גם .