שו"ת פסח

חמץ אחרי פסח

  • י"ח סיון התש"פ

שאלה

היי
אני גרה עם ההורים שלי והם חילונים. אני כן שומרת שבת ומתחזקת מאוד (הכל נעשה תוך שמיירה על כבוד הוריי ומבלי לגרום להם ל"אנטי").
לא נעשתה מכירת חמץ בבית שלנו בפסח, אף על פי שכן ידעתי שצריך לעשות, לא עשיתי זאת.
כעת, יש בבית שלנו מלא מלא מוצרים שעבר עליהם הפסח ללא מכירת חמץ.
האם מותר לאכול אותם?
יש מלא מוצרים, כמו קונרפלקס, פסטות, תבלינים, שמן, סוכר, ומוצרים נוספים שיכולים להחזיק גם שנים.
תודה

תשובה

שלום וברכה

תבלינים שמן וסוכר אין כל בעיה להשתמש.

קורנפלקס ניתן להקל ולאכול

פסטות אסור להשתמש.

אשמח לענות עוד על כל מוצר.