זוגיות

עיכוב בזיווג, מה רוצים ממני?

  • כ"ה סיון התש"פ

שאלה

שלום לרב!
לצערי אני המון שנים בשידוכים ולאורך כל השנים לא הפסקתי ולא הרפיתי מלהתפלל על זיווג.
תפילות ודמעות בלי סוף, לאחרונה הפסקתי פשוט להאמין בכוח התפילה, היות שלי היא לא עוזרת.
וכל הזמן שאומרים לי שה' כל יכול זה לא מנחם אותי כי מה יעזור אם אלוקים כל יכול אבל הוא לא רוצה להושיע.
אני לא רואה שום עניין להמשיך ולהתפלל על אותו דבר כל כך הרבה שנים. ולא לראות שום אור בקצה המנהרה.
מה באמת רוצים ממני?

תודה גדולה!!!

תשובה

שלום רב,

מומלץ לראות את דברי הרב זמיר כהן שליט"א בעניין גורמי עיכוב במציאת הזיווג -

https://www.hidabroot.org/article/82622 ובעזרת ה' יהיה לך לתועלת.

מברכים שתמצאי את זיווגך האמיתי בקרוב!

בשורות טובות ושובע שמחות,

הלל מאירס