האם לימוד בספר "זרע שמשון" וסגולתו, מועיל גם לנשים שאינן מחויבות בתלמוד תורה?

  • כ"ה סיון התש"פ

שאלה

שלום רב,
שמעתי על הסגולה שבלימוד בספר "זרע שמשון" (ועל הספר המשלים "מעבר לסגולה" של הרב אליהו עמר שליט"א), שמבטיח ללומדים בו "לראות בנים ובני בנים" וכו'.
אני רווקה בת 35 ולכן מוצאת לנכון לאחוז בכל דרך אפשרית כדי למצוא את זיווג, להקים בית נאמן בישראל וכמובן לזכות לפרי בטן. לכן סגולה זו תפשה את עיניי מאד.
השאלה היא- כיוון שנשים אינן מחויבות בלימוד תורה, ובוודאי שלא מקבלות שכר כגברים על לימוד תורה (שגדול המצווה ועושה ממי שאינו מצווה ועושה) - האם לימוד שלי בספר הזה יועיל לי לראות בנים ובני בנים?
או שבמקום ללמוד בעצמי, אולי עדיף שאשלם לגבר שילמד לזכותי בספר הזה?

תזכו למצוות!

תשובה

שלום וברכה

אין ספק שהסגולה הינה גם לנשים. אם תלמדי בספר תזכי לישועה. אם תוסיפי לתת סכום של צדקה לאברך תלמיד חכם שיהגה בספרו בוודאי שזה יגדיל ויכפיל את הזכויות שלך ובעז"ה בזכות הצדיק תזכי לישועה עוד השנה.