חברה והשקפה

מה יהא עלינו בתקופה הקשה הזו?

  • כ"ב תמוז התש"פ

שאלה

שלום, נשמע שאלה שרק לאלוקים התשובה עליה אך אפרט:
אני שומעת תיקשורים של אוטיסטים, רבנים וכו' ושומעת המון על זה שיהיה מצב קשה, שלא יהיה חשמל ולא מים ולא אוכל. שצריך לאגור מזון ושהמצב הולך להיות קשה מאד! אני בחרדות, חיה את זה וזה משפיע לי על המצב רוח, זוגיות ואני בייאוש ועצב כל הזמן. נכון שזה קצת גורם לי להתחזק אבל אני מאד עצובה וחרדה מהמצב. האם זה מה שה' רוצה? זו לא עצת היצר להיות בכזה פחד וחרדה?
האם כולנו נמות וישאר קומץ קטן כמו שהאוטיסטים אומרים. אני מפחדת על ילדיי, לא יודעת אם לקנות הרבה מזון, אני רוצה להאמין שה' רואה את המאמץ שכל אחד עושה, שירחם עלינו ועל עוללנו , שלא יהיה מצב כזה שלא יהיה חשמל ואוכל , משפיע עלי מאד. מה לעשות? סליחה על האורך ותודה על התשובה!

תשובה

שלום וברכה

אין להתייחס לדברי באבות ואוטיסטים שכבר לני כ30 שנה היה העולם אמור להיות חרב על פי התיקשורים למיניהם.

צירך לנהוג בשכל ישר ואין צורך לאגור מזון ובוודאי שלא נשומד אלא נזכה בבוא היום ונקווה שכבר היום לראות את משיח צדקינו במהרה בימינו.

העיקר להיות שמחים ומאושרים. בשמחה נצא מכל הצרות ומכל המצוקות ונזכה להיות באור גדול.

בברכה,

בנימין שואלי