נשים

מדרשה או לימודים?

  • י"ב אב התש"פ

שאלה

שלום רב,
אני לומדת באולפנא תורנית והבנתי שלא כדאי לעשות שירות לאומי כי זה גוזל זמן ועדיף לא לדחות את חיי הנישואין ולהקים בית,
אך אני מאד רוצה ללכת לשנה למדרשה לפני הלימודים, האם כדאי או שזה גם יגזול לי זמן ועדיף ישר לימודים?תודה מראש!!

תשובה

שלום וברכה

מדרשה מכינה אותך רוחנית להקמת בית ולכן זה חשוב ונחוץ מאוד לבניית האישיות הרוחנית שלך כראוי. ראוי לנסות למצוא מדרשה שמשלבת לימודי מקצוע במידת האפשר.

אם תרצי הדרכה לאיזה מדרשה עדיף לךללכת נא לשלוח מספ' טלפון ורבבנית מנוסה מטעמינו תשוב אילייך להתייעצות והכוונה.