חברה והשקפה

למה יש פרסומות באתר הידברות זה מפריע לשמיעת ההרצאות

  • י"ט אב התש"פ

שאלה

אני רוצה לשמוע הרצאות וכל פעם שאני באה לשמוע קופצות פרסומות על הקייטנה של הידברות וכו' וזה נורא מפריע לי ומוריד לי את החשק לשמוע הרצאות אם אפשר אשמח שתבטלו את זה
אני יודעת שזה לא בדיוק שאלה אבל אולי דרך כאן זה יגיע לגורמים הרצויים לא מצאתי עוד אפשרות לשלוח את בקשתי
תודה רבה
יישר כוחכם
אשריכם
אני מתחזקת הרבה דרככם

תשובה

שלום וברכה

אפשר לדלג את הפרסומות. הפרסומות נועדו להחזיק את הערוץ כאשר מודבר בפרסומת זרה או לפרסם לציבור על פעילות כאשר מדובר בפרסום שלנו.