קניתי מוצר באינטרנט

  • כ"ג אב התש"פ

שאלה

שלום וברכה.
הזמנתי מוצר באינטרנט והגיע לי מוצר אחר,
ולאחר דין ודברים אם המוכר, התברר שהוא לא מוכן לשום דבר, לא לבצע זיכוי ולא החזרות ולא החלפת מוצר, מבחינתו ברגע שסגרתי עקה הסתיים העניין, השאלה היא האם אני יכול לבצע ביטול עסקה דרך פייפל, ואם כן מה אעשה אם המוצר שכרגע בידי, כי אין לי להיכן להחזיר לו את המוצר.
בברכה ותודה רבה.

תשובה

שלום וברכה

אתה יכול לבטל את העיסקא. על המוכר למצוא את הדרך לקחת את המוצר המיותר ממך.