מהו המקור של התהילים עפ"י המזלות

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב לצוות הידברות ברצוני לשאול מספר שאלות 1. האם אפשר לדעת את המקור של התהילים לפי המזלות 2.ואת המפה של המזלות והתהילים שלהם 3.האם יש קושי לאדם בעל מזל אריה להגיע לאיזון והאם זה אפשרי לתקן זאת 4.בענין גרפולוגיה מה ההסבר שאדם כותב חזק ומודגש וחוזר על המילה בהדגשה 5. על איזה סוג קו יהיה לי טוב בחיים בתחום הנתינה העזרה והקבלה העצמיות 6.לפי תכונות של המזלות איזה מזל מתאים לאריה 7 והאם על זה יש לבחון את הזיווג האם היא במזל כך וכך אז זה בסדר ואם לא אז לא. 8.ברצוני להביו את העומק של הרעיון שאמר הרבי מקוצק (אמרו לי זאת פעם ורציתי להבין מה המסר שמסתתר) (אני חושב שזה זה אך איני בטוח בכך) " שאם אתה אתה אז אתה אתה ואם אני אני אז אני אני אז אני אני ואתה אתה ואם אני אני בישביל אתה ואתה אתה בישביל אני אז אני לא אני ואתה לא אתה. תודה מראש שבוע טוב .

תשובה

שלום וברכה

3. בוודראי כל אחד יכול להגע לאיזון ולשם כך באנו לעולם לתקן ולישב את מידותינו ולהשתמש בכל מידה במקומה.

4. בדרך כלל זה מצביע על דימוי עצמי נמוך, אך הדבר תלוי בהמון גורמים נוספים, ואין לבנות על כך לבד כלום.

5. הנתינה וכל מה שקשור לכך היא טובה לכולם ולא הבנתי בדיוק את השאלה. 6. מאזנים קשת טלה תאומים, 7.

כנראה הכוונה שעל כל אחד להיות כמו שהוא בעצמו, ולא לנסות לחקות אחרים. כי אם אתה תהיה אתה ואני יהיה אני יהי טוב אך אם אתה תרצה להיות אני ואני ירצה להיות אתה, אני לא יהיה אני ואתה לא תהיה אתה.

בברכה - בנימין שמואלי