חברה והשקפה

פרסום במודעה ילדת בת מצווה

  • י"ב אלול התש"פ

שאלה

שלום!
אני צלמת, ומצלמת בעיקר בנות שחוגגות בת מצווה,
עכשיו אני רוצה לפרסם את הצילום ובמודעה אני רוצה לשים ילדה שצילמתי(הילדה עדיין לא בת 12-היא תחגוג בת מצווה בעוד כמה חודשים) ההורים של הילדה מסכימים לפרסם אותה במודעה, והמודעה לא הולכת להתפרסם כלל בעיתונים אלא בקבוצות וואצפ של נשים או במייל,
רציתי לשאול אם זה בסדר לשים אותה במודעה(היא לבושה צנוע-ילדה חרדית, אבל בחלק מהתמונות אין גרביים, אבל אני יכולה לשים תמונה עם גרביים..)
תודה!

תשובה

שלום וברכה

אין לזה חשש כלל.