תפילה וברכות

ברכה על קורנפלקס

  • י"ד אלול התש"פ

שאלה

ראיתי בשאלות לרב משנים קודמות חילוק לגבי הברכה על קורנפלקס לפי החברות.
אשמח לתשובה מפורטת על פי ידע מתוך תהליך העשיה וזן התירס (שלפי מה שהבנתי בזה תלויה הברכה) במידה וידוע לכם.
כמו כן שלחתי בקשה לחברת תלמה לפרטים לגבי תהליך העשיה וזן התירס על מנת לברר לעומק את הנושא.
בתודה מראש וברכה על העשיה המקודשת שלכם
איתי

תשובה

שלום וברכה

לפי מה שידוע חברת תלמה עושה את הקורנפלקס מקמח תירס וחברת קלוגס עושה את הקורנפלקס מתירס מרודד ולכן של תלמה שהכל ושל קלוגס האדמה.