כשהבעל מסתכל על נשים אחרות

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

מפריע לי שבעלי מסתכל על נשים אחרות, אני מפחדת שאולי אני כבר לא יפה ומושכת בעיניו ולכן הוא מעדיף אחרות על פני,בנוסף אני מתלבשת בצורה צנועה והוא מסתכל על נשים חשופות, זה מאוד מפריע לי שאני שומרת את עצמי והוא נמשך לאלה שלא שומרות את עצמן. אני אשמח אם תייעץ לי מה לעשות.

תשובה

שלום וברכה

אין לך בעיה באיבוד העניין של בעלך בך, הבעיה יא רק יצרו של בעלך לראיית דברים לא צנועים, יצר האדם חזק הוא מאוד, וכדאי להתגבר על היצר אמר ה` בראתי יצר הרע בראתי תורה תבלין, נסי לשכנע את בעלך שיקבע עיתים לתורה בשיעור גמרא, וזה יעזור לו להתגבר על יצרו.

וכמובן שאת תמשיכי ללכת בצניעות ולנהוג כאשה יראת שמים. בהצלחה רבה - בנימין שמואלי