חברה והשקפה

אני חולה אונקולוגי

  • כ"ד תשרי התשפ"א

שאלה

שלום אני רוצה לשאול את הרב אני חולה אונקולוגי כל הזמן הנחתי תפילין ובערב יום כיפור לקחתי על עצמי שני קבלות שמירת שבת וציצית קטנה ואני מתפלל בבית בגלל אני עדין בטיפולים ומערכת החיסונים שלי חלשה וכן אני רוצה ללמוד לפחות שעה ביום איך אני עושה את זה יש לי שני ספרים של הבן איש חי אני לומד בהם אבל יש מקרים שאני לא מבין בדיוק מה הפרושים אודה לך אם תכבנו אותי כי אני רוצה להיתחזק

תשובה

שלום וברכה

אשריך שקיבלת על עצמך קבלות טובות כאלו. בעז"ה תזכה בזכות זה לרפואה שלימה ולבריאות איתנה בתוך שאר חולי ישראל.

כל מה שאתה לא מבין תשלח לכאן ונסביר לך בעז"ה.

יש גם שיעורים מוקלטים באתרים רבים שתוכל לשמוע על ספרי הבן אי שחי ועוד.