תפילה וברכות

קָרוֹב ה לְנִשְׁבְּרֵי לֵב וְאֶת דַּכְּאֵי רוּחַ יוֹשִׁיעַ

  • כ"ו תשרי התשפ"א

שאלה

שלום,
שמעתי הרבה סיפורים על אנשים שהגיעו למצב שהם הרגישו שהם לא יכולים יותר להיות במצב שהם נמצאים ונושעו.
רווקות שהרגישו שהן חייבות להתחתן הרגע ואין מצב אחרת - וזה באמת קרה.
אני בחורה רווקה, בת 27, מחכה ומתפללת כבר למעלה מ8 שנים שהזיווג שלי יגיע, אני מ-א-ו-ד רוצה להתחתן. מתפללת בכל הזדמנות ועת רצון, בוכה, עושה כל סגולה כמעט שאני שומעת עליה, מתייעצת עם רב כדי לוודא שאני לא מורידה סתם בחורים - אבל לא הגעתי למצב שאני לא מסוגלת יותר עוד רגע אחד ככה
ב"ה יש לי משפחה אוהבת, בריאות מלאה, עבודה טובה, כישרונות, והמון טוב בחיים
ואני מאמינה באמונה שלימה שהזיווג שלי בידיים שלי ה' ושאם זה התעכב עד עכשיו - יש לזה סיבה, וזה מה שהכי טוב בשבילי כרגע, וכמו שהוא נתן לי כח עד היום לשרוד את הכל - הוא בעז"ה יתן לי כח להמשיך לשרוד עד שיגיע הזמן שלי
אז אני לא מצליחה להגיע לתפילה הזאת שאנשים מתארים - בלב שבור לגמריי ותחינה אמיתית שאני לא יכולה יותר
האם זה בעיה?
אולי אם הייתי מרגישה שהחיים שלי תלויים בזה - זה היה קורה?
אני קצת אובדת עיצות, איזה עוד השתדלות אני יכולה לעשות מהצד שלי כדי שזה יקרה?

תשובה

שלום וברכה

ברוך ה' שאת חזקה בנפשך ואת לא צריכה להישבר וחלילה לך להישבר.

המשיכי בתפילה ותוסיפי להודות לבורא עולם על כך שזכית להיות חזקה ולהרגיש טוב בזמן שאת ממתינה לזיווג. יהי רצון שה' יתן לך בקרוב את זיווגך מתוך שמחה ונחת.