קיימתי יחסים עם גוי - כיצד לתקן?

  • כ"ז תשרי התשפ"א

שאלה

במשך חצי שנה היה לי קשר עם דרוזי במסגרת הצבא, שכלל קיום יחסים,
תקופה שלא הייתי קרובה בה לדת בכלל.
היום אני מתחזקת לאט לאט ומצטערת מאוד על החטא הזה, עשיתי תשובה על פי שלביה בנושא החטא הזה וקיבלתי על עצמי לא לחטוא בכך שנית ולשמור שבת.
אני מרגישה תקועה בחיים- זוגיות, עבודה, לימודים.
האם יש קשר לחטא הזה?
האם מה אומרים שנפשו נקשרה בנפשי ככלב זה המצב שקורה?
איך ניתן הגיע לתיקון מלא של חטא זה?

תודה רבה רבה

תשובה

שלום רב,

כיוון שחזרת בתשובה שלמה, דהיינו, חרטה, וידוי וקבלה לעתיד, הפגם נמחק, והיה כלא היה, וסר עוונך וחטאתך תכופר.

אמנם ראוי שתוסיפי לקבל על עצמך בלי נדר תשובת המשקל, ללמוד הלכות צניעות, על מנת לשמור ולעשות ולקיים, ובעז"ה ייפתחו בפנייך שערי הצלחה בכל התחומים.

רק יש לדעת שאסור לך להתחתן עם כהן, כדין כל מי שקיימה יחסים עם גוי (שלחן ערוך אבן העזר סימן ו סעיף ח).

בשורות טובות בקרוב,

הלל מאירס