חברה והשקפה

להפיץ את הידברות ברשתות החברתיות

  • כ"ז תשרי התשפ"א

שאלה

לכבוד הרב
אני ראיתי כמה וכמה פרסומות של הידברות להפצת הידברות במדיה: TIK TOK ואינסטנגרם עכשיו אני מאוד רוצה אבל אין לי טלפון אני רוצה לקנות טלפון כדי להפיץ האם מותר?

תשובה

שלום וברכה

לא מומלץ, ההפסד יהיה גדול יותר מהתועלת. רק למי שכבר ממילא בתוך האתרים האלו אנו פונים להפצת שמו של בורא עולם גם במקומות אלו, אבל אין לכתחילה להיכנס למקומות אלו.