חברה והשקפה

דברי הרב אשרוב

  • ט' חשון התשפ"א

שאלה

מהסירטון של הרב זמיר הקורונה היא מגיפה וצריך מאוד להזהר,לעומת זאת הרב אשרוב טוען שהכל בראש שלנו ואין מגיפה וכו וכו,כיצד מסתדרים דברי הרבנים האלה שנוגדים אחד את השני?

תשובה

שלום וברכה

העמדה המקובלת אצל הרופאים שהנגיף יכול לקרות חולי שצריך להיזהר ממנו ויכול לעיתים  להגיע לידי סכנה. לא שמעתי את דברי הרב אשרוב אולם אני מניח שהדברים שהוא אמר הם  שאם האדם שמח ומאושר ולא חושש מזה הרי הנזקים הינם אפסיים ובאמת אין ניזוקים מהנגיף כמעט.