איך יכול להיות שעישרתי וחימשתי ואני בחובות?

  • י"א חשון התשפ"א

שאלה

היה תקופה שאפשר לקרוא לזה היה לי כסף וחשבתי איך מבחינה רוחנית משריינים את הכסף שתהיה לו ברכה
אמרו לי מעשרות וחומש וזה מה שעשיתי על כל שקל נתתי עשרים אגורות שהסתכם בהמון כסף בסופו של דבר
כיום אני הגעתי למצב של הפסדים מכמה כיוונים שונים בלי הכנה מוקדמת של כמה השקעות
בסופו של דבר אני בחוב
איפה ההבטחה ובחנוני נא בזאת.....
והריקותי לכם ברכה עד בלי די.

תודה רבה לכם

תשובה

שלום רב,

אמנם בדרך כלל נאמר עשר בשביל שתתעשר, אולם יש מקרים יוצאים מן הכלל -

ראה נא https://www.hidabroot.org/question/284830

יהי רצון שתזכה לשפע ברכה והצלחה,

בשורות טובות בקרוב,

הלל מאירס