זוגיות

פרודה כבר הרבה זמן

  • י"ב חשון התשפ"א

שאלה

שלום רב,
אני פרודה כבר כמה חודשים וגרה בשכירות עם הילדים ,
בגלל הקורונה כל הדיונים נדחים ,
רב אחד אמר לי לנסות לחזור הביתה לפרק זמן של חודשיים ואז לבדוק את הדברים שוב , אבל אני לא יכולה להיות עם אדם שמתייחס אליי בזלזול ובנוסף הוא גם לא רוצה שאחזור ז"א לא מחזר אחריי,
למה הרב אמר לי לחזור בגלל שהוא טוען שאשה שנמצאת הרבה זמן והיא פרודה יוצא עליה כביכול שם לא טוב,
אבל למה שאהיה אשמה בזה?
מצד אחד לא אחזור לפרוד שלי
מצד שני אין לי אפשרות כרגע להתגרש מכיוון שהדיונים נדחים בגלל הקורונה
האם זה יכול לפגוע בעתיד שלי בשביל שאוכל סוף סוף למצוא את הזיווג הנכון והמתאים בשבילי?

תשובה

שלום וברכה

אין לחזור לבעלך בשום אופן ללא תוכנית טיפולית שתביא להחזרת הבית למסלול טוב של שלום ואהבה.

אם אין מצב לטיפול ולבניית תוכנית של שלום בית הישארי לבד ואל תחששי שזה יזיק לזיווגך. ה' הטוב יסייע בידך ויתן לך חיי אושר בקרוב.