התאמה זוגית?.

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום, אני נימצאת במערכת יחסים עם בן זוגי מזה 10 חודשים, בעזרת ה` אנחנו מיתכוונים להינשא. השאלה שלי היא איך ניתן לבדוק את רמת ההתאמה. טוב לנו מאוד ביחד ואנחנו מרגישים שלויים ורגועים אבל הייתי רוצה לקבל חוות דעת מגורם מוסמך שיוכל לאמר לי אם באמת הזיווג שלנו טוב ונכון. תודה מראש.

תשובה

שלום וברכה

אין כמו ההרגשה הפנימית כדי לקבוע שזהו זיוגך המתאים, וכדי לחזק את הרגשתכם הטובה, לכו לרב ירא שמים אמיתי, שיברככם בזוגיות טובה, וגם אני מצרף את ברכתי לבית טוב ונאמן ושתזכו להשראת השכינה בביתכם.

אציין ששמירת מצוות הטהרה כדת וכדין היא הסגולה הטובה היותר להצלחת הזוגיות ולחיי אושר ועושר. בברכה - בנימין שמואלי