אמונה

  • י' כסלו התשפ"א

שאלה

שלום רב,

עד לפני ארבע שנים שמרתי שבת, הקפדתי על תפילות ברכות ועוד. בשנים האחרונות זנחתי את המצוות ואני מרגישה שהאמומה שלי הולכת ומתרחקת ממני.

ניסיתי לחזור לשמור שבת הרגשתי קושי עצום ושזה מאולץ. אציין שאני השואה עם ילדים וכל בזמן חושבת על שאם ארצה לחזור ישמור שבת איך אצליח לשכנע את הילדים לוותר על הטלויזיה ולשכנע את בעלי להתחזק ביחד איתי.

תודה
זהבה

תשובה

שלום וברכה

עקב עומס על המערכת לא ראינו את שאלתך הזו עד הנה.

מבחינת התכתבויות נוספות שלך נראה שהתקדמת עוד ביראת שמיים. אני מניח שהשאלה כבר השתנתה ואינה אקטואלית כרגע.

אשמח לסייע לך עוד ככל הצרך.