שאלה דחווופה בענין שדים!!

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

חברה סיפרה לי קורה לה לפעמים שהיא ישנה בלילה ואז היא מתעוררת היא עם עיניים פקוחות אבל אינה יכולה לזוז,פשוט לא מסוגלת,שאלתי אנשים בנושא שהסבירו לי שזה מזיקים בגלל חטאים,ושזה בא יותר לבנים מאשר בנות בגלל הברית זו הסיבה מה עושים לגבי זה הבנתי שזה לא דבר טוב כלל. אם אפשר לקבל תשובה פרטנית בנושא בבקשה.

תשובה

שלום וברכה

אינני בטוח בכל התיאוריה של המזיקים, הדבר מוגדר כמצב רפואי של שיתוק שינה, הסיבות המשוערות הינם: שינה על הגב, עייפות רבה המלווה בשינה לא סדירה ונמנומים, אם היא תקפיד על קריאת שמע, והדבר יחזור על עצמו, הדבר יביא לשלילה מוחלטת של התיאוריה של המזיקים.

הדבר הזה מוכר ברפואה ואין לכך כל תופעת לואי ואין לה לחשוש מכך.

בברכה - בנימין שמואלי