חברה והשקפה

חיסון לקורונה - פייק ניוז?

  • י"ז טבת התשפ"א

שאלה

שלום וברכה, אני חייבת להבין משהו....
מצד אחד הידברות מפרסמים המלצות של רבנים בעד החיסון הזה נגד קורונה, מצד שני אני שומעת אנשים שאומרים שהחיסון הזה גורם לעקרות ועוד המון דברים, (ולראיה, למה חיסנו קודם כל את האוכלוסיה המבוגרת ולאט לאט יורדים בגיל?... כדי שלא נשים לב שיש קשר בין הדברים כביכול)
איך יכול להיות שמצד אחד הידברות פרסמה המלצות של רבנים בעד החיסון ומיד שני רבנים בכלל אומרים לא להתחסן, אז מה זה כל מה שהידברות פרסמה? מה, זה מפוברק??? אני כבר לא יודעת למה להאמין...
אשמח למענה בדחיפות...
אני מהאוכלוסיה בסיכון ויש סיכוי גבוה שאוטוטו גם אני אצטרך להתחסן... אני בת 23

תשובה

שלום וברכה

הדברים ברורים שאינם נכונים והם דברי הבל של מתנגדים עקרוניים לחיסונים שמשגעים את הציבור.

תתחסני ותזכי לבריאות איתנה ולזרע של קיימא ולכל הברכות.