חברה והשקפה

חלום על נפטר

  • ז' שבט התשפ"א

שאלה

שלום וברכה כבוד הרב,
חלמתי החלום על סבתי שנפטרה, בחלום היה לה יום הולדת נכנסתי לחדר שהייתה בו שרתי לה יום הולדת שמח ואז התחבקנו ושתינו התחלנו לבכות ולבכות.
מה פשר החלום? שמעתי שנפטר בוכה בחלום זה לא טוב.

תשובה

שלום וברכה

אמת שמת שבוכה בחלום לא סימן טוב אבל תלוי בנסיבות. לפי מה שאנו רואים בחלום הסיפור הוא שהיא באה להודות לך על התחזקות שלך שגורמת לה טוב בחלום והבכי כאן הוא אל של כאב אלא של התרגשות.

בכל זאת מומלץ להדליק נר עבורה ולומר פרק תהילים.