נכדי לא התחיל לדבר 3שנים ניסיתי להפגש ללא תוצאה

  • י"א שבט התשפ"א

שאלה

נכדי אראל יצחק בן שרית ואייל עוד מאד 3 שנים לא מתקשר ולא מדבר ילד שלישי לביתי שרית לא מוצאים דרך להגיע אליך מבקש עזרהאם זה תפילות או תרומות אם כל דבר אחר בס"ד תימצא זמן ותפגוש אותי כדי לעזור לנכדי הקטן מתוך 9 נכדים תפילתי כל יום בס"ד תתקבלנה ובעזרתך או בעזרת"ה" ישלח רפואה שלמה לנכדי.

תשובה

שלום וברכה

נתפלל שבעז"ה הדיבור יגיע ויזכה לדבר כאחד האדם בקרוב.

הנה מבחר סגולות בעניין https://www.hidabroot.org/question/204289

סגולה בדוקה נוספת לקחת דג חי ולהכניס את הפה הדג לפה התינוק.