זוגיות

מה עושים כשהבעל לא רוצה עוד ילדים?

  • ג' אדר התשפ"א

שאלה

כבוד הרב שלום,
אני נשואה 4 שנים ויש לי ילד בן שנתיים. לאחרונה בכל פעם שנושא ילד נוסף עולה, בעלי מסתייג. הוא טוען שילד אחד מספיק ושבאופן כללי הוא לא רואה את עצמו אבא להרבה ילדים. בהנחה שזה לא עתיד להשתנות, מה עושים? האם להתגרש כדי לממש את הזכות להיות אמא לעוד ילדים?

תודה.

תשובה

שלום וברכה

אין לשקול גירושין בשלב הזה, יש להמתין לשעת הכושר. בדרך כלל כאשר הילד יגדל עוד קצת, והאב יתחבר לבן שלו, הוא יהיה פתוח לילדים נוספים.