חברה והשקפה

חיסון

  • ד' אדר התשפ"א

שאלה

היי
קוראים לי בתאל אני בת 27 רווקה אני עובדת במקום עבודה ממש טוב בה׳ וטוב לי שם עכשיו בגלל החיסון של הקורונה שאני מסרבת לעשות המקום עבודה שלי בסיכון עלול להוביל לפיטורים אני לא רוצה לעשות את החיסיון קודם כל אני מפחדת מתופעות הלוואי שלו יש לי קצת רקע רפואי ודבר שני יש רב מאוד גדול  מנתניה אמר שמי שיעשה חיסון יתעקר וזה משהו שממש מפחיד כמו שציינתי למעלה אני רווקה ועדין בלי ילדים אני קצת חוששת מה אני אמורה לעשות?

תשובה

שלום וברכה

האמת היא שיש לעשות חיסון ולא לחשוש מעקרות. אלו דברים לא נכונים כלל.

בענין הרקע הרפואי שלך יש להתייעץ עם הרופא שלך שמכיר את התיק שלך.

מלבד עניין הרקע רפואי אין להימנע מלקחת חיסון וה' הטוב יתן לך אורך ימים ושנות חיים.