קבלת תשלום על משמרת

  • י' אדר התשפ"א

שאלה

שלום
בגלל השלג הייתה כוונתי לא להגיע למשמרת בעבודה שלי. אבל עוד לפני שעדכנתי את האחראי לכך, שלא אגיע, קיבלתי ממנו הודעה שבעקבות השלג אין צורך להגיע לעבודה ואקבל את השכר של המשמרת (מכיוון שבחוזה העבודה מופיע שאם לא הודיע המעסיק לעובד לפחות 24 שעות לפני משמרת, לא להגיע לעבודה, יקבל העובד את שכרו שהיה אמור לקבל אילו עבד)
השאלה היא, האם מותר לי לקבל את התשלום או שבגלל שהתכוונתי גם כך לא להגיע, זה בעייתי?
תודה.

תשובה

שלום וברכה

מותר לך לקבל את המשכורת.