חינוך ילדים- הבת של יו אני

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

הנה השאלה שוב, יש לי ילדה בת 11 שלא רגועה רוב הזמן הקשר שלי איתה לא כל כך טוב משחר הילדות שמי אליזבט ושמה מיכל היא נולדה ב- יג` באדר א` תשנ"ז 20.02.1997 חשבתי לשנות לה את השם אבל אני לא רוצה לעשות זאת בלי ייעוץ הולם של רב מוסמך בנתיים אני צריכה עצות של ממש אני משתדלת לתת לה כמה שיותר אהבה וחום אך לעיתים היא מפרשת כל יחס כזה כאות בשבילה לעשות מה שהיא רוצה יש לה עוד אחים ולא תמיד אני סובלנית ניסיתי סיפורים שיחות צעקות ומה לא לאט לאט הקשר מתרופף יותר ויותר ואין לי מושג מה לעשות ואיך להתמודד איתה אנחנו מתנהלות ממקרה למקרה בנוסף בזמן האחרון יש לה קשיי הרדמות שמסבים לי צער נוסף מה לעושת אשמח על תשובה עם הכוונה שלכם ,בתודה מראש

תשובה

שלום וברכה

חסרים הרבה פרטים כדי להבין את העובר עליה ולנסות לייעץ לך מה לעשות. מומלץ מאוד לפנות ליועצת חינוכית ונסי לפנות ליועצת של בית הספר, כדאי שתעזור לך, או ליועצת חיצונית אשר בוודאי תוכל לעזור לך.

אם תסבירי יותר את הקשיים שלך איתה אנסה גם לתרום את חלקי למרות שישנה עדיפות ברורה ליועצת חינוכית אשר תבין את הבעייה לעומק. השקעה קטנה כעת תחסוך לך הרבה עגמת נפש בעתיד.

רוב נחת - בנימין שמואלי