זוגיות

אין סגולה שלא עשיתי לזכות לזיווג, מה עוד עליי לעשות?

  • י"ז אדר התשפ"א

שאלה

שלום, אני בחורה דתייה בת 28 וחצי נראית טוב, משכילה, שמתפללת שנים לזיווג הגון.. אין סגולה שלא עשיתי, אני עושה השתדלות מקסימלית עם אתרי היכרויות, משתדלת להיות בן אדם טוב יותר בכל יום ולעבוד על המידות שלי.. והזיווג שלי עוד לא הגיע.. אני בהכרת תודה על הכל ומאמינה מאוד בהשגחה פרטית וברצון השם אך מרגישה כל כך עייפה וכמהה בכל נפשי להקים את ביתי עם בעלי.. מה עוד עליי לעשות?
תודה רבה

תשובה

שלום רב,

אציע לקרוא את דברי הרב זמיר כהן שליט"א https://www.hidabroot.org/article/82622

גם כדאי מאוד לנסות להשיג את ברכת גדולי הדור כמו הרב גרשון אדלשטיין והרב חיים קניבסקי שליט"א.

ובעז"ה תזכי לבנות ביתך בקרוב!

בשורות טובות,

הלל מאירס