איך אדע אם הבן אדם הוא הזיווג שלי

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

היה לי חבר שיתארסנו ואחרי שנה התחילו לנו בעיות בזוגיות אחת הבעיות העיקריות שאמא שלו הייתה מתערבת לנו היחסים וטוענת שאני לא מספיק בשבילו , הוא לא היה עומד לצידי כשהייתי מעלה את הבעיה, נפרדנן אנחנו כבר 6 חודשים לא ביחד , אני עדיין אוהבת אותו ומרגישה קשורה אליו האיך אדע שהוא בכל זאת הזיווג שלי למרות שהיו בעיוות טרם התחילו הנישואין

תשובה

שלום וברכה

בעיית החמות היא מוכרת וידועה =כלה%20וחמותה ואם חבירך לא מוכן להתמודד עם זה הדבר ההי מוביל לקשיים במשך כל החיים. אני ממליץ לבדוק את דעתו כעת שוב ע"י חבר מכר משותף, אם יש לו ענין לחדש את הקשר, ולפני שאת מחדשת את הקשר תבררי ע"י המכר ההוא, מה בדעתו לעשות בענין אימו ובאם הוא מוכן ללכת איתך וללמוד את הדרך הטובה לנווט את הספינה.

אם אין דעתו מסכמת לכך אין זה זיווגך. וכן אם הוא כבר לא מוכן לשמוע עליך אין זה זיוגך. עצם הדבר שאת מרגישה אהבה איליו אין בכך ראיה לכלום.

בהצלחה - בנימין שמואלי