האם מותר לומר ....??

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום וברכה לצוות רבנים נפלא! רציתי לשאול אני וחברתי לקחנו על עצמנו שנקרא נשמת כל חי כל יום ונתפלל אחת על השנייה לזיווגה של השנייה במשך 40 יום.. לאחר שקראתי את השאלות שנשאלו באתר ואת התשובות שנאמרו להם אני מבולבלת.. אז שאלתי היא האם זה טוב ובסדר שאנחנו קוראות אחת על השנייה...

תשובה

שלום וברכה

המתפלל על חבירו והוא צריך לאותו דבר הוא נענה תחילה, וכן סגולה לקבלת התפילות שאת עושה ואת מתפללת בעד חבירתך והיא עושה זאת בעדך שניכם תזכו לישועה בעז"ה. בהצלחה - בנימין שמואלי