חברה והשקפה

בר מצוה

  • א' ניסן התשפ"א

שאלה

שלום רב,
בני יגיע למצוות בע''ה ב-ח' בכסליו שנת תשפ''ג, שנזכה ונחייה.... יומולדתו ח' בכסליו יוצא ביום שישי, שאלתי האם נוכל לעלות אותו לתורה ביום חמישי ז' בכסליו ולהכנס לשבת חתן ב-ח' כסליו
לתשובתך אודה
הילה

תשובה

שלום וברכה

ברוב הקהילות נהוג שלא להעלות ילד לפני גיל בר מצוה ולכן ראוי להניח תפילין ביום שישי ולעלות את הילד לתורה בשבת. אם רוצים אפשר לעשות טקס נוסף ביום שני שלאחר השבת חתן

בברכת מזל טוב ורוב נחת,