חברה והשקפה

שאלה על בחירות

  • ט' ניסן התשפ"א

שאלה

הייתי שמחה אם אפשר להפנות את השאלה לכבוד הרב זמיר כהן שליט"א. במלא ההכנעה והענוה. שאלה באמת רק כדי להבין.
הרב שליט"א מצולם ומדבר ומשכנע להצביע דווקא למפלגת ש''ס וגם באתר מצולמים רבנים ופוליטיקאים מש"ס ונראה כאילו הידברות מזוהה עם ש"ס. בבקשת מחילה אמיתית על השאלה ובאמת רק כדי להבין. האם לא עדיף לומר לציבור להצביע לאחת מ2 המפלגות החרדיות ולא דווקא לש"ס? האם לא כדאי להשמיע גם את קולם של הרב קנייבסקי והרב אדלשטיין בנוסף לגדולי הדור הספרדים וכל אחד יעשה כרבותיו? ושוב מחילה מראש. תודה.

תשובה

שלום וברכה

האתר לא מיוד עבור חרדים אלא עבור מתקרבים. קשה להאמין שהם ישתכנעו להצביע ליהדות התורה ויור מסתבר שהם יקבלו להצביע לשס כידוע חצי מהקולות של שס אינם מחרדים ממש. אולם אם שואלים אותנו איננו כותבים להצביע דווקא לשס.