הרצאות באילת

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב! שאלתי היא למה באילת אנחנו בקושי זוכים להרצאות שלכם רבנים קדושים שלנו אמנם אנחנו קצת רחוקים אבל מחכים לכם בכליון כל יום אני פותחת את לוח ההרצאות בתקווה למצא מועד הרצאות באילת ו"אין".

תשובה

שלום וברכה

אני מאוד מבין אותך, וזוהי אכן אחת הסיבות לכך שבמאמצי על פתחנו בעזרת השם שלשום את הערוץ החדש של `הידברות` המשדרת באפיק 97 בYES 24 שעות ביממה, בכדי להגיע לכל בית בישראל.

קשה לרבנים להדרים אישית לאילת הרחוקה מכיון שסדר יומם גדוש ומלא בניהול ישיבות בשעות היום, ורק בשעות הערב הם מתפנים להרצאות כשאין זמן לנסיעות רחוקות, ורק מזמן לזמן זה מתאפשר. תתפללי שיתאפשר לנו להגיע אישית לאילת בפרקי זמן קצרים יותר.

בהצלחה - מנשה ישראל