תפילה וברכות

קריאת שמע שעל המיטה

  • כ"ח אייר התשפ"א

שאלה

שלום. אני ספרדיה שנשואה לאשכנזי. עד לפני החתונה הייתי קוראת כל לילה קריאת שמע בלי לפספס. ואחרי החתונה החלפתי את התפילה לנוסח אשכנזי. ומאז אני לא מתחברת לקריאת שמע בנוסח אשכנז. לא ככ התחברתי לזה כמו לנוסח הספרדי. ובגלל זה הפסקתי להגיד.
השאלה היא האם אני יכולה להמשיך להגיד קריאת שמע בנוסח ספרד ולהמשיך כרגיל עם התפילה בנוסח אשכנז? או שאסור להגיד בכמה נוסחים? תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

את יכולה להמשיך ולומר בנוסח כפי שהיית רגילה עד היום וכך גם בתפילות.