מעבר לדירה שגרו בה ספק יהודים

  • י"ג תמוז התשפ"א

שאלה

שלום רב.
אם ירצה השם אנחנו אמורים לעבור בעוד כחודשיים לבית שגרו בו אנשים שרחוקים מאוד מהדת.כאדם שומר תורה הרגשתי תחושות מאוד רעות ואנרגייה שלילית בדירה.לראייה לאחר שביקרנו בדירה ויצאנו ממנה הרגשתי יצר רע גדול מאוד שאפף אותי.ברוך השם נשאתי תפילה להשם יתברך והכל בסדר.אני מאוד מעוניין שטרם הכניסה לבית וכמובן שתוך כידי השיפוץ הכשיר את הבית לבית כשר כהלכה.איני בקיא בהלכות ולא בטוח מה עליי לעשות בכדי לטהר את הבית.כמובן שאקנה מזוזות טרם הכניסה לבית וביום שנקבל את המפתח בעזרת השם אסיר את המזוזות הישנות ואקבע חדשות.אבקש באים אפשר להסביר לי מה עוד עליי לעשות מתחילת השיפוץ ועד לכניסתינו לדירה בכדי להכשירה ולהכניס אלייה את ברכת השם נא הסבירו לי .
בתודה ובברכה
ראובן

תשובה

שלום וברכה

לקבוע מזוזות חדשות ולאחר מכן לעשות חנוכת הבית ובעז"ה הכל יהיה בטובה.