חברה והשקפה

נשמת הנפטר

  • י"ט תמוז התשפ"א

שאלה

שלום, אבי נפטר לפני כמה שנים ויש תקופות שאני יודעת ומרגישה שהוא נמצא לידי ולפעמים אני יודעת שהוא רחוק מאיתנו. מה יהדות אומרת על זה? האם נשמה של אב יכולה לבקר את את הבת שלו ואם כן - מאיזה סיבה? איזה "אישורים" הוא צריך כדי להגיע ולשמור עליי?

תשובה

שלום וברכה

בזמנים שאת מתחזקת ביראת שמים ועושה דברים לעילוי נשמתו היא מתקרבת אילייך ושולחת לך שפע גדול ממרומים. הנשמה שלו מקבלת שכר מההתחזקות שלך ומשפיעה עלייך חזרה שפע גדול.

כאשר חלילה הוא לא מרוצה ממך הוא סובל מזה ולכן את מרגישה רחוקה קצת.

אם יש לך לב חזק את יכולה לראות את ההרצאה הבאה https://www.sodot.tv/video.php?id=15

חיזיק ואמצי,