האם עדיין יש משמעות לחלום ?והאם יכול להיות שנפטר שלא כשור למשפחה יבוא בחלום כדי לעודד?

  • י"ט תמוז התשפ"א

שאלה

שלום כבוד הרב שאלה שממש מטרידה אותי
עברתי בנערותי תקופה קשה של חרם והצקות ...ושבועיים לפני הקושי החזק ביותר אני חולמת על מלחמת גוג ומגוג לייד בית סבתי אני מנסה להחזיר אנשים בתשובה כי רק אני יודעת שזה גוג ומגוג נסתי להחזיר בתשובה ילדה שהכרתי בעבר והיא לא רצתה לשמוע פתאום על הספסל ישבו הרב עובדיה הבבא סלי והרב כדורי זצ"ל יחד עם אדם נוסף - המשיח רצתי לרב עובדיה ובקשתי שיחזיר אותה בתשובה והוא הרים אותי ואמר את ילדה מיוחדת וכאן נגמר החלום ושבועיים לאחר מכן עברתי תקופה נוראית אב לחלום השאיר לי את הראש מעל למים
השאלה היא האים יש משמעות לחלום ?
וחן יכול להיות שבאמת הרב עובדיה זצ"ל ניסה לומר לי משהוא או לעודד אותי למרות שאני לא קשורה למשפחה?

תשובה

שלום וברכה

מסתבר מאוד שהחלום בא לחזק אותך ולתת לך כוחות לעבוד את הזמן הקשה ההוא.

בוודאי זה מרמז שבזכות כל הצרות שעברת בבית הספר תזכי להינצל מכל חבלי משיח ומכל הקשיים.

עלי והצליחי,

בנימין שמואלי