כתיבה

  • כ"ד תמוז התשפ"א

שאלה

שלום וברכה,אני נשואה לבעל אברך צדיק חרדיה בת 22 ואני מאוווד אוהבת לכתוב ואני כותבת סיפורים לעצמי כזה יותר אולי חברות קוראות ובעלי ובעבר לפני החתונה הייתי כותבת סיפורי רומן ואחרי זה זורקת מה אני יעשה יש לי דימיון מפותח מאוד וזה משך אותי לכתוב כי זה מעניין מאוד אבל מייד אחרי זה הייתי זורקת ורוב הפעמים זה היה לפני כיפור ככה מתנה לה' כי זה היה באמת ממש קשה רציתי לשאול אחת ולתמיד אם מותר לי לכתוב לעצמי סיפורים כאלו כי אני ממש אוהבת את הכתיבה ואני מרגישה שברומן זה יותר נישלף לי (יש סיכוי שזה עצת הייצר ) אבל רציתי לדעת אם יש בעיה ומה הפיתרון ...
תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

את יכולה לכתוב כל זמן שאת לא מרגישה שזה מביא אותך לידי חטא ולידי מחשבות אסורות.

אשמח לסייע לך עוד.

עלי והצליחי,