חברה והשקפה

לא מצליחה למצוא עבודה אחרת

  • כ"ז תמוז התשפ"א

שאלה

שלום וברכה ,
אני נמצאת. בעבודה מעל 3 שנים . לא אוב לי בה , לא מצליחה למצוא עבודה אחרת , אני במצב של חוסר אונים כי אני בחורה ששוכרת דירה בקרבת העבודה , היות והורי מתגוררים במקום שאין ככ עבודה .
השאלה מה לעשות , האם להתפטר ולהודיע 30 יום מראש ולבטוח בהשם שהדברים יסתדרו ,
או להשאר בעבודה שלא טוב לי בה, ואני מרגישה שהבוס מחפש אותי הרבה פעמים , ואיים עלי בעבר לקחת אותי לבית משפט , ולהמשיך לשלוח קורות חיים ולחכות שאני יתקבל לעבודה .
תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

תנסי עדיין למצוא עבודה לפני שאת מתפטרת.

או שתודיעי שאת עוזבת בעוד 3 חדשים ולא מיידי.

בברכה למציאת עבודה טובה מהרה,