חברה והשקפה

שלום(:

  • כ"ח תמוז התשפ"א

שאלה

יש לי שבוע הבא בעזרת ה' מבחן שעתיד להשפיע מאוד על השנים הקרובות שלי כתיכוניסטית,וזה מבחן בחשבון,ואני פשוט לא קולטת,לא משנה כמה אני אלמד....וממש קשה לי עם זה..יכול להיות שיש לי בעיה כלשהי? ומה אפשר לעשות עוד חוץ מלהיתפלל לבורא עולם?
תודה מראש

תשובה

שלום וברכה

צריך להירגע ולא להיות לחוצה ואז תצליחי בעז"ה. יש לשקול לקחת חומרי הרגעה כמו רסקיו וכדו' וללמוד בנחת.

ככל שהלחץ  גדול יותר כך הזיכרון והמחשבה עובדים פחות.

בברכת הצלחה מרובה,