אמונה

יש כל כך הרבה אסונות. למה אין גאולה?

  • י"ח אב התשפ"א

שאלה

שלום וברכה,
שאלה שכל יום עולה לי
איך הקב"ה לא שולח לנו את המשיח?
יש כל כך הרבה אסונות ומקרים לא פשוטים, ותמיד עולה לי השאלה הזו.

בתודה מראש (:

תשובה

שלום וברכה

אנו מייחלים לביאת המשיח ומקווים בכל רגע שיגיע. האסונות החמורים מביאים אותנו להמשיך ולהתפלל ולקוות לביאת המשיח ואע"פ שיתמהמה נחכה לו.  אנו יודעים בוודאות שהכל לפי החשבון והכל כהכנה לביאת המשיח לתקן עולם במלכות שד-י. אנו מתפללים שבורא עולם יקל מעלינו את הצרות ואת הקשיים של ההכנה לגאולה ושהגאולה תבוא ברחמים גמורים שנראים לעיני בשר ונקווה שבוא יבוא מהרה.

בהצלחה,