איך אפשר לפתוח את הלב בעבודת ה'?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום אני דתיה אבל אני מרגישה שאני עושה הכל כמו רובוט זה לא שאני לא מאמינה אני מאמינה ואוהבת את ה´ אבל שאני מנסה להתחזק השיעורים לא נכנסים לי ללב משעממים אותי אני מרגישה שהלב שלי אטום מה לעשות?

תשובה

שלום וברכה

תנסי בעת עשיית מצוות להתבונן דקה אחת לפני קיום המצוה שכעת את הולכת לעשות את רצון ה' שחפץ בך ובמעשייך ורוצה שתעשי את הדבר הזה ועל כן את שמחה ומודה לה' שבורא כזה גדול ועצום מתעניין בך - בת ישראל ועומד כעת לשמוח במה שתעשי. כך תעוררי את ליבך בכל מצווה ומצווה ובעז"ה תזכי להתעורר מאוד לאהבת ויראת ה'.