כשרות KL של הרב יוסף טסלר

  • ט' אלול התשפ"א

שאלה

שלום,

כשרות לתוספי תזונה (לא כדור!!! משקה עם טעם *טעים*. כלומר מברכים ונהנים מהטעם, לא משהו שאפשר לקרוא לו תרופה).
יש לי במייל צילום של תעודה (עם טלפון & מייל & חתימה אישית) מהרב יוסף טסלר שם הוא מביא רשימת מוצרים תחת השגחתו עד 05/2022

מחילה, אך אינני מכירה רבנים בחו"ל.
מה רמת הכשרות? לכתחילה מהדרין או "בסדר"?
יש לציין כי חלק מהמוצרים חלבי - האם הם חלב ישראל?

תודה רבה!

תשובה

שלום וברכה

https://www.hidabroot.org/question/35096

תוספי תזונה שמעורב בהם מעט ממוצרי חלב לא מחייבים המתנה בינם לאכילת בשר, אבל אין לאכלם יחד עם בשר.