למה אני מתעורר מוקדם?

  • ה' כסלו התשפ"ב

שאלה

בחודשים האחרונים, ללא שליטתי, אני מוצא את עצמי מתעורר בהנץ החמה, ללא קשר מתי הלכתי לישון! אפילו אם נרדמתי שעה לפני... ולאחר הנחת תפילין וקריאת התיקון הכללי, גופי שב להיות עייף ומעוניין לישון...
השאלה היא מוזרה... אך בחודשים האחרונים החלתי להניח תפילין, האם ייתכן קשר בין הדברים?

תשובה

שלום וברכה

יתכן שהנשמה שלך משתוקקת להניח תפילין כבר מיד בבוקר ולכן אתה מתעורר באשמורת הבוקר.

בברכת הצלחה,