האם מותר ללכת להופעה מעורבת?

  • ב' טבת התשפ"ב

שאלה

שלום אני בת 16 ויש זמרת שאני נורא אוהבת, הייתי שומעת שירם חילונים אבל מחקתי הכל חוץ מהשירים שלה הזמרת הזאת מתחזקת מאוד והשירים של על אלוקים ולא שירי אהבה.
אני רוצה נורא ללכת להופעת שלה אבל היא מעורבת אני יודעת שאני לא ירקוד (זה נישמע תמים אני יודעת אני מכירה את עצמי ואת הסיגנון של הזמרת הזאת ) כי השירים שלה מאוד מאוד שקטים.
אשמח לתשובה וחיזוק!

תשובה

שלום וברכה

היי חזקה ואל תלכי להופעה המעורבת.

בעז"ה תזכי להצלחה גדולה בכל אשר תפני.