תפילה וברכות

נוסח תפילה

  • ח' טבת התשפ"ב

שאלה

שלום,
אני באה מבית שבו נוהגים ע"פ ההלכות הספרדיות, אמנם אופי הבית שלי הוא "משתכנז" כך שאחים שלי לומדים בישיבות אשכנזיות, ובמוסדות לימוד כאלו וגם כך הבנות. אבי מתפלל בבית כנסת שנוסח התפילה שבו הוא ספרד, וגם אני עד כה התפללתי ומתפללת נוסח זה ובחגים מתפללת שם, רציתי לשאול האם אני צריכה להחליף לנוסח ע"מ?

תשובה

שלום וברכה

למעשה היה הכי נכון להתפלל בנוסח ע"מ. אבל מאחר ואביך כבר שינה לנוסח ספרד את יכולה להישאר בנוסח זה.